Iaitu Ilmu. Memartabatkan ilmu dimana sahaja anda berada bersama orang-orang yang anda sayangi. Hakikatnya kita boleh membaca buku, dengar radio, pergi masjid mendengar kuliah dan juga tonton video ceramah dari Youtube.

Tetapi ia lebih bermakna jika kawan yang ajak pergi masjid, isteri ajak tengok ceramah. Bapa ajak dengar radio ceramah. Suami kongsi buku agama.

Syukran.com ingin menambah nilai saluran anda mengaji ilmu agama melalui video kursus berstruktur online. Kerana jika anda ingin dapatkan klip-klip pendek yang memberi inspirasi Islam dari Youtube.

Tetapi Syukran.com lebih kepada teknikal seperti tajwid dan fardhu ain dimana jika anda keluar untuk mengikuti kursus diluar ia akan mengambil masa lebih kurang setahun dengan yuran tahunan sebanyak $900.

Objektif Syukran.com supaya anda dapat menuntut ilmu agama dan quran mengikut masa anda dengan kadar yuran yang berpatutan.

Syukran.com juga mempunyai kursus Tajwid mini yang boleh anda ikut secara percuma . Sila klik sini http://syukran.com/courses/6-kesilapan.